show/hide menu

Reviews - Wat klanten van ons vinden


Bestrating en schuttingen

Ik heb een goede ervaring gehad met Danny, wat hij aanpakt doet hij nauwkeurig en heeft goede ideeën hoe hij het best de tuin aanpakt. Ben erg tevreden geweest, zou hem zo weer nemen!

M. Klein


Tuinrenovatie

Wij hebben onze hele tuin volledig laten doen door Danny de Graaf Tuinen en het is echt helemaal naar onze wens geworden. Ruim 600m2 met op elkaar afgestemde beplanting, gemetselde borders en een mooie groene haag rondom. De bestrating van de terrassen en de oprit is bijzonder strak gedaan. Er is echt vakwerk geleverd. De communicatie was goed en het meedenken en de flexibiliteit was heel prettig. Bijzonder klantvriendelijk en ook iedere middag alles netjes opgeruimd. We genieten echt van onze tuin.

Fam. Vincent


Tegelvloer timmermanswerkplaats

De hobbelige vloer van onze werkplaats was hoognodig toe aan vernieuwing. Danny heeft de oude tegelvloer weggehaald, een laag grond afgegraven en vervangen door zand. De bodem is perfect geëgaliseerd en waterpas gemaakt. Het geheel is keurig afgewerkt met mooie, strakke tegels. Danny werkt netjes en is zeer prettig in de omgang.

Sandra Tulp - meubelmaatwerktulp.nl


Bestrating met klinkers en tegels

Danny de Graaf - Aanleg en onderhoud tuinen
© 2023 - dannydegraaftuinen